WERKEN BIJ NICARI

Enthousiaste operator bij Nicari Laminations B.V.
 
Weet jij van aanpakken en lijkt het je leuk om in een hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wat ga je doen?
Als operator bij Nicari ben je onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van de Zünd freesmachine en de SwissQprint vlakbed printer. Natuurlijk gaan wij dit jou leren en krijg je daarin een interne opleiding. Je hebt regelmatig te maken met (grote) zware plaatmaterialen. Samen met je collega pak jij deze zonder problemen op. Ook behoort het verpakken van werk en het (eventueel) bezorgen van werk met onze eigen bus tot je werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je zal deel uitmaken van een hecht team dat veel waarde hecht aan kwaliteit en collegialiteit. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift). Je bent flexibel ingesteld. Je weet immers nooit hoe je dag eruit komt te zien. Een 9 tot 5 mentaliteit heb jij daarom ook niet. Om te kunnen presteren ben je zorgvuldig, resultaatgericht en heb je affiniteit met de grafische sector. Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. En niet geheel onbelangrijk: je hebt een positieve instelling en denkt oplossingsgericht!

Wat bieden wij jou?
·          Een afwisselende baan in een gezellig, maar hardwerkend team;
·          Een prettige en informele werksfeer;
·          De gelegenheid om je (verder) te ontwikkelen;
·          Een betrouwbare werkgever met oog voor jouw capaciteiten;
·          Een marktconform salaris met 24 vakantiedagen;
 
Wie zijn wij?
Nicari is al ruim 28 jaar een begrip in de grafische sector. Waar wij ooit begonnen zijn met het plastificeren van onder andere menukaarten en landkaarten, zijn wij zo’n 13 jaar geleden ook gestart met het direct printen op plaatmateriaal. Inmiddels hebben wij met de investering in een freesmachine Nicari nóg verder uitgebreid en willen wij deze groei doorzetten. Nicari is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam. 
 
Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden en vind jij jezelf de perfecte kandidaat voor deze leuke en uitdagende baan? Solliciteer dan snel door jouw motivatie en CV met foto te sturen naar print@nicari.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Jeroen Schouten of Arie Schouten.

Heb je nog vragen? Wij staan altijd voor je klaar om ze te beantwoorden. Je kunt contact opnemen met Jeroen via 06 - 23 65 90 95 of met Arie via 06 - 22 92 98 03.

Terug naar overzicht