VAN ALLE MARKTEN THUIS.

POS-reclame voor Sfeerhoreca

Voor de Villa Thalia te Rotterdam hebben we deze mooie lijsten mogen leveren inclusief lentasteel achterplaat. De visual zelf wordt direct geprint op witte magneetfolie en zorgt voor een makkelijk te verwisselen Point of Sale reclame-uiting. De gehele omlijsting is uiteraard een éénmalige aanschaf, de magneetfolie zelf is aantrekkelijk geprijsd en te hergebruiken mits de visual niet aan een datum is gebonden.

PRINT TO PLATE

Print to plate (print2plate) is een verzamelnaam die wij hebben bedacht voor het printen op harde materialen. Denk hierbij aan printen op hout en kunststof, maar ook aluminium en karton. Vanwege de enorme variëteit aan materialen en het bijzonder grote bereik van onze vlakbedprinter (2,5 x 4,0 meter) kunnen wij een zeer grote oppervlakte in één keer printen, zonder naad of montage. Dankzij de moderne UV-technologie is de inkt gelijk droog en bestand tegen de elementen. Tevens kunnen wij met onze dropgloss techniek , die vrij uniek is in Nederland, uw visuals eruit laten springen en een 3D-feeling meegeven! Bekijk onze specials pagina voor voorbeelden!

HOE WERKT PRINTEN OP PLAAT?

Reclameborden, wanddecoraties, uitnodigingen of bewegwijzering, geen klus is ons te groot of te klein! Daarnaast hanteren we voor elke opdracht dezelfde werkwijze en proberen we u te assisteren waar dat is gewenst. Denk hierbij aan afbeelding- en materiaalkeuze. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier indien u vragen heeft of meer informatie wilt. Is alles al duidelijk? Upload dan uw afbeelding via onze orderpagina! Wij zullen uw print2plate opdracht zo snel mogelijk in behandeling nemen en het bestand globaal controleren op eventuele mankementen. Nadat de order gereed is, kunnen wij het ook in eigen beheer in een neutrale verpakking en met een neutrale bus bij uw klant afleveren met uw eigen afleverbon. Bekijk voor meer informatie onze dienstenpagina!

Afwerking

Het afwerken van uw opdracht kan variëren van het boren van gaatjes tot aan het voorbereiden van een ophangmechanisme. Aangezien de mogelijkheden oneindig zijn, geven we een korte impressie: • Voorboren van vrijwel elk materiaal • Maken van een (onzichtbaar) ophangmechanisme • Het polijsten van gezaagde randen (acrylaat) • Het uitfrezen van de afbeelding Neem voor meer opties contact met ons op via ons formulier !