Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Airtex®, de vriend van elke behanger!

  • Airtex
  • behang
  • naadloos

Fotobehang 2.0

Airtex® is een hoogwaardig textiel dat speciaal is ontwikkeld voor printdoeleinden. Het bestaat uit een polyester weefsel met een speciale coating, waardoor het geschikt is voor het afdrukken van kleurrijke en gedetailleerde afbeeldingen. Door de matte toplaag is het de ideale vervanger van normaal behang. Met onze Zwitserse UV printer krijgen wij de meeste afbeeldingen haarscherp op dit mooie materiaal!


Het “fotobehang” is bestand tegen scheuren en rafelen, waardoor het lang meegaat, zelfs in veeleisende omgevingen. Het is ook waterafstotend, waardoor het geschikt is voor publieke ruimtes, zoals winkels en galerijen. Naast de duurzame kwaliteiten van het behang, is het ook nog eens brandvertragend en heeft Airtex® een B1 certificering. Dit maakt Airtex® ideaal voor gebruik in beurzen, winkels, evenementen en andere locaties waar het materiaal bestand moet zijn tegen de dagelijkse slijtage!

Écht naadloos behang

Zoals je hieronder kunt zien, is Airtex® écht naadloos. Een rol van tientallen meters kan in één keer worden geprint en, als je met professionals in zee gaat, in één keer worden gemonteerd.

Eindeloze toepassingen

Door de fijne eigenschappen van Airtex® heeft het een breed toepassingsveld. In de meeste gevallen maken wij de Airtex® rollen en monteren wij ze zelf voor onze klanten. Zo hebben wij onlangs het Van Gelder Experience Center mogen voorzien van maar liefst 50 meter op één wand!

Ook leveren wij de Airtex® op een rol aan zelfstandige monteurs die het voor hun klanten monteren op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beursaankleding. Omdat Airtex® een flexibele media is, kunnen enorme lengtes op een relatief kleine rol worden meegenomen. Wij leveren het Airtex® aan op specificatie van de monteur.

Kom langs!

Neem contact met ons op als jouw woonkamer, kantoor of fitnessruimte ook voorzien mag worden van jouw eigen, unieke fotobehang! Nog niet overtuigd? Kom dan langs in onze showroom en neem een kijkje achter de schermen. Tot snel!