Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
30+ jaar ervaring
Vanaf 1991
65.000+ m2 geprint
sinds 2019
35.000+ printopdrachten
sinds 2019
430.000 meter gefreesd
sinds 2016 (Rotterdam - Parijs!)

Over Nicari

Met onze ruime ervaring in productie, levering en montage kunnen we je helpen met een breed scala aan grafische oplossingen, of het nu gaat om kleine drukwerkprojecten of het bekleden van volledige bedrijfshallen. Ons hechte team hanteert een persoonlijke aanpak, waardoor de communicatielijnen kort zijn en we je kunnen voorzien van het beste advies voor jouw specifieke grafische behoeften. Bovendien werken we nauw samen met ontwerpbureaus en leveranciers, zodat we je volledig kunnen ontzorgen gedurende het gehele proces.

Onze garanties

Hoe Nicari het verschil maakt

Full-service
Full-service
Wij ontzorgen je in productie, levering en montage, waardoor we een naadloze en efficiënte service kunnen bieden.
Persoonlijk
Persoonlijk
Een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen. Een vast contactpersoon die je volledig ontzorgt en begeleidt gedurende het hele traject.
Apparatuur
Apparatuur
We streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom zijn al onze machines van Zwitserse makelij.
Bezorging
Bezorging
Wanneer jouw pakket niet met een pakketdienst kan worden verzonden, leveren we jouw producten persoonlijk op locatie af.

Historie

Meer dan 30 jaar ervaring

Nicari werd opgericht in 1991 door Nico Speksnijder en Arie Schouten en is na 30 jaar nog steeds een echt familiebedrijf! Met een klein en hecht team leveren we al lange tijd hoogwaardige printoplossingen. In 1991 begonnen we met het lamineren en plastificeren van drukwerk. Niet lang daarna had Nicari een van de eerste flatbed printers van Nederland. Ook de afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in ons machinepark, zodat we nu aan bijna al jouw printbehoeften kunnen voldoen. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen!

Meer van ons werk zien?

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk. Daar kunt u materialen uitproberen, onze service ervaren en uw ideeën met ons bespreken.