Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Beautiful stickervinyl voor een beauty brand!

  • sticker
  • rotterdam
  • wrapping
  • stickervinyl


Het printen van stickervinyl komt steeds vaker voor bij Nicari. Je kunt er alle kanten mee op en dat hadden ze ook door bij Queen Tarzi. Daar doen ze dingen graag net even anders en zodoende was het idee geboren om de RotterTram in het roze te steken. Zo gezegd, zo gedaan!

Queen Tarzi Stickervinyl aangebracht op de Rottertram
Aanbrengen stickervinyl Queen Tarzi Rotterdam

Met de roll-to-roll functie van onze Zwitserse printer kunnen wij perfect op Stickervinyl printen. Dankzij de enorme breedte van de flatbed printer zijn brede rollen geen enkel probleem. Voor deze opdracht is gekozen voor regulier wit stickervinyl met een medium kleefkracht. De dag na het evenement is Rotterdams’ bekendste tram weer ontdaan van zijn roze jasje en de verf onder de stickerlaag moet uiteraard intact blijven.

Het aanbrengen van het stickervinyl is ook vastgelegd!
Stickervinyl Queen Tarzi aangebracht

Deze mooie opdracht hebben we vast laten leggen door Bump Your Brand die er een timelapse van heeft gemaakt. Ben jij benieuwd hoe wij stickervinyl verwerken en aanbrengen? Of heb je gewoon even zin om te kijken hoe anderen aan het werk zijn? We’ve got you covered! Bekijk in onderstaande timelapse het hele verhaal in een notendop.   Het was gisteren een geweldig evenement! Zo erg genoten.

Heb jij vragen over stickervinyl of wil je bespreken of dit het juiste materiaal is voor jouw project? Je bent van harte welkom in onze showroom om het eens van dichtbij te bekijken! Bezig met een groot project zoals deze indrukwekkende tram? Wij komen graag langs op locatie om jou van advies te voorzien. Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!