Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Feestelijke opening voor De Weypoort in Barendrecht!

  • project
  • printen
  • installeren
  • monteren
  • frezen
  • LED
  • lichtbak
  • reclame

De relatie met De Weypoort is tot stand gekomen via het gezamenlijke contact met handelshuis Zijerveld Food, voor wie wij het afgelopen jaar druk bezig zijn geweest met het opzetten van een online klantenportaal.


Misdadig mooi

In samenwerking met Doen Communicatie in Barendrecht zijn er glas-in-lood lichtbakken ontwikkeld die de vijf maal bekroonde kaaswinkel aan de achterzijde sieren en een onmiskenbaar uiterlijk geven. Dat de glas-in-lood kunstwerken goed in de smaak zijn gevallen, heeft de ondernemer helaas iets te duidelijk moeten merken. Tijdens de bouw is één van de lichtbakken gestolen en tot op heden niet meer teruggevonden.

Glas in lood lichtbakken, glanzend afgewerkt 


Een gevestigde naam

De ruim 40 jaar oude kaaswinkel is een gevestigde naam in het Zuid-Hollandse Barendrecht en deze naam is in sierlijke letters gefreesd uit copperbrushed dibond en bevestigd op de gevel, boven de glas-in-lood lichtbakken.

Mocht er nog enige twijfel zijn dat we hier te maken hebben met iets anders dan “De Weypoort”, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen aan de voorzijde van de winkel! Hier is een constructie aangebracht aan de gevel van een houten frame dat is voorzien van steenstrips. Middels een mal dat over de constructie heen is geplaatst, hebben wij het logo traditioneel met verf aangebracht.

Gevelbelettering De Weypoort


Binnen in de winkel gaan we weer eigentijds verder met moderne materialen en toepassingen. Zo hebben wij alle prijs- en productkaarten mogen vervaardigen uit 0,5mm PVC en is er een opvallende lichtbak geproduceerd voor de kaas formule “De Rotterdamsche Oude” - een formule die is ontwikkeld door De Weypoort zelf!

Lichtbak


De opening, verder op smaak gemaakt door de aanwezigheid van Sven Kramer, was een groot succes en wij willen De Weypoort en Doen Communicatie bedanken voor hun vertrouwen in Nicari Laminations B.V.

Is jouw winkel, bedrijfspand of kantoor toe aan een verandering? Wil jij samenwerken met een partner die out of the box denkt en jouw werk- of leefomgeving naar het volgende level kan tillen? Neem dan eens Contact met ons op! Nicari zal altijd een productiebedrijf blijven, maar door onze intensieve samenwerking met meerdere communicatie, reclame- en ontwerpbureaus kunnen wij jou van A tot Z helpen.