Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Magneetfolie. Alles over aantrekkingskracht.

  • Cartografie
  • kaart
  • printen
  • gemeente
  • overheid

Magneetfolie is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat op vele manieren kan worden gebruikt, van autoreclame tot cartografie. Magneetfolie is gemakkelijk aan te brengen op metalen oppervlakken en kan net zo gemakkelijk worden verwijderd zonder residu achter te laten. Dit maakt het een populaire optie voor autoreclame en andere tijdelijke promotiematerialen!

Magneetfolie op OSB hout voor Adidas


Tijdelijke reclame

Met magneetfolie kun je eenvoudig jouw logo, bedrijfsnaam of andere belangrijke informatie op je voertuig aanbrengen. Zo kun jij jouw business op een opvallende manier promoten terwijl je onderweg bent. Magneetfolie is bovendien gemakkelijk te verwijderen, wat betekent dat jouw voertuig snel kunt omtoveren tot een privéauto wanneer je dat wilt. Magneetfolie is duurzaam en bestand tegen slijtage en weersinvloeden. Het kan lang meegaan, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan extreme temperaturen en andere omgevingsfactoren.

Blank magneetfolie close-up


Cartografie

Maar magneetfolie kan ook worden gebruikt voor cartografie. Door magneetfolie te bedrukken met kaarten en andere geografische informatie, kan deze gemakkelijk worden verplaatst en aangepast. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig kaarten moet bijwerken of als je kaarten wilt gebruiken op verschillende locaties.

Kaart geprint op magneetfolie


Wij hebben jarenlange ervaring in het printen van magneetfolie voor allerlei toepassingen, van autoreclame tot cartografie. We werken met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige materialen om prints van topkwaliteit te leveren die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden.

Magnetische kaart inclusief aluminium lijst


Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe magneetfolie ingezet kan worden om jouw bedrijf (tijdelijk) te promoten!