Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ontdek de schoonheid van printen op hout!

  • printen
  • hout
  • decoratie
  • design
  • interieur
  • tijdloos

Printen op hout is een innovatieve en nog steeds populaire manier om jouw favoriete afbeeldingen te presenteren. Het proces omvat het direct afdrukken van de foto's op hoogwaardig hout, waarbij de unieke houtnerf en textuur zichtbaar blijven. Dit resulteert in een prachtige samensmelting van de digitale wereld met de natuurlijke elementen van hout.


Een met de natuur.

Wat maakt printen op hout zo bijzonder? Allereerst geeft het een warm en organisch gevoel aan uw afbeeldingen. De natuurlijke houtnerf en textuur voegen diepte en karakter toe, waardoor jouw foto's tot leven komen met een rustieke en artistieke uitstraling. Elke afdruk op hout is uniek, omdat de houtnerf subtiel verschilt van stuk tot stuk, waardoor een one-of-a-kind kunstwerk ontstaat.

Daarnaast biedt printen op hout duurzaamheid en langdurige schoonheid. Hout is een robuust materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds. De visuals blijven levendig en behouden hun kwaliteit, zelfs na jarenlang genieten. Het is een investering in kunst die generaties lang meegaat en steeds opnieuw bewonderd kan worden. Wil jij jouw houten visual buiten hangen? Wij hebben een speciale coating die het hout mooi sealed. Uiteraard blijft een natuurlijk product minder goed bestand tegen de elementen dan bijvoorbeeld Forex of Dibond.


Met printen op hout zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor een groot formaat voor een “statement piece” in de woonkamer, of een reeks kleinere afdrukken voor een galerijwand, het resultaat is altijd verbluffend. 

Vanwege de populariteit bieden wij via onze webshop alleen berken multiplex aan, maar allerlei soorten hout zoals esdoorn, populieren of bamboe zijn mogelijk! en selecteer de afwerking die het beste past bij jouw afbeelding, zoals een natuurlijke matte afwerking of een levendige glanzende look.


Branding

Printen op hout biedt ook een geweldige manier om jouw bedrijf of merk te promoten. Met aangepaste bedrijfslogo's, productafbeeldingen of inspirerende citaten op hout, kun je een unieke en gedenkwaardige indruk achterlaten bij jouw klanten. Heb je al houten panelen op kantoor? Dan is juist een metaal- of kunststof accent erg tof!


Wacht niet langer en ontdek de schoonheid van printen op hout. Geef  foto's een natuurlijke en artistieke uitstraling, creëer een warme en gezellige sfeer in jouw interieur, of geef je bedrijf een unieke visuele identiteit. Benieuwd wat wij voor jou kunnen vervaardigen uit hout? Geef ons een belletje of neem contact met ons op via het formulier en wij helpen je graag verder.