Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onze webshop is vernieuwd!

  • ecommerce
  • materialen
  • prijzen
  • webshop


Wij beginnen het jaar goed met een frisse wind door de webshop! Onze materialen, accessoires maar natuurlijk ook de prijzen zijn allemaal herzien en geüpdatet.

Nieuwe materialen in de webshop

Door de toenemende interesse in flexibele media zijn stickervinyl, frontlit en Airtex toegevoegd aan de webshop. De slimframes met peesdoeken (optioneel voorzien van akoestische of LED backing) staan nog niet online, maar kunnen wij uiteraard wel leveren.

Ook zijn er een aantal groene materialen toegevoegd en bieden wij nu de mogelijkheid om prijzen uit te rekenen als jij je eigen materiaal aanlevert; uniek in onze sector!

Concurrerende prijzen

In een wereld waar alles duurder lijkt te worden, kiezen wij ervoor om de meeste prijzen te laten zakken. Aangezien ook wij te maken hebben met stijgende inkoopprijzen en hogere energiekosten, kunnen wij dit natuurlijk niet zomaar doen en hebben wij jullie hulp nodig! 

Voor onze zakelijke klanten die een account aanmaken op onze website en hun bestelling volledig online via de webshop bestellen, bieden wij daarom een korting aan. 

Een account aanmaken kost slechts een paar minuten en doe je door op de blauwe button onderaan deze nieuwsbrief te klikken, of op het icoon rechtsboven op onze website en de gevraagde informatie in te vullen

Na een check bij de KvK krijg jij van ons een e-mail met daarin jouw unieke kortingscode. Deze code kun je aan het einde van de bestelling handmatig invullen. Bij een volgende bestelling wordt de code automatisch toegepast.

Mis jij nog opties, accessoires, of materialen? Spot jij een bug of een fout op onze website? Wij waarderen het heel erg als jij jouw ervaring met ons wilt delen zodat wij jouw ervaring op onze website kunnen verbeteren. Dit kun je doen via onze contactpagina, of door ons een mail te sturen naar print@nicari.nl.