Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rebranding voor REJOES

  • freesletters
  • signing
  • rotterdam
  • rejoes
  • dibond
  • plexiglas

REJOES op Lowlands 2023

REJOES signing op Lowlands 2023
Opvallende signing voor Rejoes op Lowlands 2023

Toegegeven, wij trokken misschien iets minder publiek dan Billy, Charlotte of DJVT, maar dankzij een mooie opdracht van tweedehands kledingzaak Rejoes mochten wij dit jaar toch een beetje aanwezig zijn op Lowlands!

REJOES was hier aanwezig met een razend populaire booth waar wij de signing voor hebben mogen verzorgen! Het witte dibond paneel is voorzien van een dubbele laag zwart forex om de letters een mooie dikte mee te geven en afgewerkt met een in kleur geprinte dibond toplaag.


Aankleding REJOES Rotterdam

Naast de vestigingen in Harderwijk en Leiden, opent Rejoes ook een vestiging in het centrum van Rotterdam en Delft. Wij hebben ook hier de signing voor mogen leveren en installeren!

De ramen van het pand aan de Oude Binnenweg zijn voorzien van frostfolie en het logo is aangebracht met raamstickers. Op het pand zelf komt het logo meerdere keren terug in de vorm van gecombineerde plexiglas en dibond freesletters, gemonteerd op een aluminium frame.

Rejoes plexiglas freesletters op aluminium frame
Rejoes plexiglas freesletters op aluminium frame

Get in touch!

Benieuwd wat wij voor jouw winkel, bedrijf of kantoor kunnen realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Benieuwd hoe onze kwaliteit er in het echt uit ziet? Dan ben je aanstaande vrijdag 1 september 2023 van harte welkom bij Rejoes aan de Oude Binnenweg 34-I voor de officiële opening!