Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wat is stickervinyl?

  • Sticker
  • stickers
  • printen
  • stickerfolie
  • vloersticker
  • autosticker
  • muursticker

Stickervinyl. Het laat je niet meer los.*

*Tenzij je onze non-permanent stickerfolie gebruikt!

Een effectieve en creatieve manier om je merk te promoten, het tot leven brengen van je beursstand tijdens een evenement, of tijdelijke bewegwijzering aanbrengen in jouw winkel. Wij hebben precies wat jij nodig hebt!

Matte stickers voor MPM Oil
Matte stickers voor MPM Oil

Kwaliteit die zich onderscheidt

Wie ons kent weet dat kwaliteit voorop staat. Onze stickers zijn weerbestendig, krasbestendig en kleurvast, zodat ze lang meegaan en er altijd fris uitzien. Of je ze nu binnen of buiten gebruikt, onze stickers blijven perfect plakken en behouden hun levendige uitstraling. Of je nu op maat gemaakte vormen, maten of ontwerpen nodig hebt, ons geavanceerde snijproces zorgt voor precisie en perfectie.

Diverse vloerstickers in vorm gesneden
Diverse vloerstickers in vorm gesneden

Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment aan stickermaterialen die aan al jouw unieke behoeften voldoen. Van opvallende glossy stickers tot elegante matte afwerkingen, van duurzaam vinyl tot milieuvriendelijke opties (stickers zonder PVC) - wij hebben alles in huis om jouw ideeën werkelijkheid te maken!


Duurzaamheid die telt

Wij begrijpen het belang van duurzaam ondernemen. Daarom bieden we milieuvriendelijke opties voor onze stickermaterialen. Draag je steentje bij aan een groenere planeet en verklein je ecologische voetafdruk door te kiezen voor sticker vinyl zonder PVC.


Snelle service en levering

We begrijpen als geen ander dat tijd essentieel is voor jouw projecten. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service, van het printen tot het snijden en uiteindelijk het verzenden van je stickers. Moeten jouw stickers direct gemonteerd worden, bijvoorbeeld op een tram? Ook dan is Nicari dé partij!


Wij geloven in samenwerking met onze klanten en bieden uitstekende klantenondersteuning. Wij helpen jou graag met de keuze in het juiste stickermateriaal die het beste aansluit bij je behoeften en budget.

Wij kunnen stickers ook op rol leveren!
Wij kunnen stickers ook op rol leveren!


Contacteer ons vandaag nog!

Voeg een vleugje kleur en creativiteit toe met onze hoogwaardige stickermaterialen! Neem vandaag nog contact met ons op. Het is tijd om op te vallen en indruk te maken - en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.