Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwsoverzicht

Hieronder kun je het laatste nieuwsoverzicht vinden.

Wat zijn doeken en vlaggen?

Een wapperende vlag, strak gespannen doek in een stoer frame of juist een onzichtbaar frame met een akoestisch peesdoek. Nicari drukt alles op alles, dus zijn ook de flexibele media aan de beurt!
Lees meer 24-11-2023

Wat is staalbond?

Loodzwaar, dat is wat het is! Staalbond lijkt als twee druppels water op Dibond; het stevige, lichte en meest veelzijdige materiaal dat we aanbieden. Echter, pak je beide materialen van hetzelfde formaat beet, dan voel je het verschil. Lees snel verder en kom erachter hoe wij staalbond toepassen!
Lees meer 16-10-2023

Wat is stickervinyl?

Het is maar een plakkerig goedje, dat stickervinyl. Of het nu om muurstickers, autostickers of vloerstickers gaat - wij hebben er dé oplossing voor! Stickervinyl is in simpele termen een heel dun stukje vinyl (plastic) met een plakkerige zijde. Het komt in allerlei kleuren voor, maar wij verwerken voornamelijk witte en transparante stickers.
Lees meer 26-07-2023

Airtex®, de vriend van elke behanger!

Airtex® is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor verschillende toepassingen, variërend van interieurontwerp tot artistieke projecten. Het is een ontzettend sterk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en het gemak waarmee een monteur het kan verwerken en aanbrengen. In dit artikel vertellen wij je er alles over!
Lees meer 10-07-2023