Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwsoverzicht

Hieronder kun je het laatste nieuwsoverzicht vinden.

Wat is stickervinyl?

Het is maar een plakkerig goedje, dat stickervinyl. Of het nu om muurstickers, autostickers of vloerstickers gaat - wij hebben er dé oplossing voor! Stickervinyl is in simpele termen een heel dun stukje vinyl (plastic) met een plakkerige zijde. Het komt in allerlei kleuren voor, maar wij verwerken voornamelijk witte en transparante stickers.
Lees meer 26-07-2023

Airtex®, de vriend van elke behanger!

Airtex® is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor verschillende toepassingen, variërend van interieurontwerp tot artistieke projecten. Het is een ontzettend sterk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en het gemak waarmee een monteur het kan verwerken en aanbrengen. In dit artikel vertellen wij je er alles over!
Lees meer 10-07-2023

Wat is karton?

Iedereen weet wel wat karton is, maar wat is het nou écht? Welke soorten zijn er en waar kun je het eigenlijk allemaal voor gebruiken? In dit artikel lichten we dit veelzijdige en ecologische materiaal toe!
Lees meer 31-05-2023

Ontdek de schoonheid van printen op hout!

Of het nu gaat om een speciale herinnering, een prachtig landschap of een artistiek meesterwerk, printen op hout voegt een natuurlijke en warme uitstraling toe aan jouw afbeeldingen.
Lees meer 17-05-2023